tirsdag den 1. december 2009

Jul på Slottet...

Jeg var i søndags til julemarked på Jomfruens Egede, og jeg må sige at det er fantastisk at kombinere julemarked med slotsstemning.

Vi parkerede bilen, gik over kirkegården og ind på slotspladsen hvor vi blev mødt af Niels Peder Schack-Eyber, der bød os velkommen indenfor.

Her var det fulstændig som at træde ind i "Peter's Jul" - her emmede af god gammeldags jul, ja sådan helt nostalgisk mormor agtigt - FANTASTISK!




At gå rundt på Jomfruens Egede er som at træde tilbage i tiden, og Niels Peter havde søget godt for at alle besøgende kunne læse historien om denne meget smukke herregård. Historien om herregården gjorde sit til at hårene rejste sig en smule i nakken...for som et rigtigt eventyr rummer Jomfruens Egede både romantiske og grufulde historier...

(og der er selvfølgelig også spøgelser...)



Så er man til et bryllup i gamle romantiske og meget intime rammer med et strejf af nyt og trendy look - så er der ingen tvivl om at Jomfruens Egede er stedet for dig!







Jeg håber en dag at blive inviteret til jul hos Niels Peter, for mere "rigtigt" bliver det ikke - ihvertfald i forhold til min (måske) barnlige forestilling om hvordan en Gammeldags Jul skal være!

Med ønsket om en hyggelig, dejlig og helt uforglemmelig jul 2009

Christel

1 kommentar:

  1. læs mere historie om jomfruens egede på http://jomfruensegede.dk/

    SvarSlet